O Nama

Ovo smo mi...

Lideri u regionu

Mi smo domaća firma koja uspješno posluje već dugi niz godina, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa našim kupcima i korisnicima naših usluga. Našu djelatnost čine prodaja i održavanje digitalne opreme, uređaja za digitalnu štampu i potrošnog materijala. U okviru kompanije uspješno posluje i naš projektantski biro, kao i PrintShop u kojem vršimo usluge crno-bijele i color digitalne štampe, u svim formatima.

Servisiranje digitalne opreme i uređaja za digitalnu štampu vršimo i u specijaliziranim servisnim prostorijama, sa stručno osposobljenim i certificiranim osobljem.

Posebna prednost za naše korisnike i kupce je sigurna i brza dostava, instalacija sa obukom osoblja i garancija na izvedene radove.

Neprekidna briga o potrebama korisnika i ispunjavanje očekivanja naših kupaca nas je svrstalo među vodeće kompanije ove industrije u regionu. Zahvaljujući tome što neprekidno nastojimo da se poboljšamo u svim vidovima našeg poslovanja, kupci  ali i dobavljači nas prepoznaju kao pouzdanog partnera:  Abias d.o.o. Tešan je autorizovani Xerox i Canon partner za BiH.

Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz dugogodišnje poslovanje, naš prodajni program brižljivo planiramo u skladu sa svakodnevnim ili posebnim potrebama domaćih kompanija. Na taj način ostvarujemo usku saradnju sa našim korisnicima i kupcima, kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju .

Abias d.o.o. Tešanj

+
Uređaja na lageru
+
Zadovoljnih klijenata
stručnih uposlenika
+
Iznajmljenih uređaja

Ponosni vlasnici

Kompanija smo koja prepoznaje, ulaže i cijeni znanje, inovativnost i rad. Uz dinamične, kreativne i uspješne uposlenike, koji su temelj našeg uspjeha ostvarili smo mnogo toga!

DOBITNIK GOLD AAA CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

XEROX PARTNERSHIP NAGRADE

Naši partneri

Oni su nam ukazali svoje povjerenje. Šta vi čekate?