O Nama

Ovo smo mi...

Lideri u regionu

Mi smo domaća firma koja uspješno posluje već dugi niz godina, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa našim kupcima i korisnicima naših usluga. Našu djelatnost čine prodaja i održavanje digitalne opreme, uređaja za digitalnu štampu i potrošnog materijala. U okviru kompanije uspješno posluje i naš projektantski biro, kao i PrintShop u kojem vršimo usluge crno-bijele i color digitalne štampe, u svim formatima.

Servisiranje digitalne opreme i uređaja za digitalnu štampu vršimo i u specijaliziranim servisnim prostorijama, sa stručno osposobljenim i certificiranim osobljem.

Posebna prednost za naše korisnike i kupce je sigurna i brza dostava, instalacija sa obukom osoblja i garancija na izvedene radove

Neprekidna briga o potrebama korisnika i ispunjavanje očekivanja naših kupaca nas je svrstalo među vodeće kompanije ove industrije u regionu. Zahvaljujući tome što neprekidno nastojimo da se poboljšamo u svim vidovima našeg poslovanja, kupci  ali i dobavljači nas prepoznaju kao pouzdanog partnera:  Abias d.o.o. Tešan je autorizovani Xerox i Canon partner za BiH.

Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz dugogodišnje poslovanje, naš prodajni program brižljivo planiramo u skladu sa svakodnevnim ili posebnim potrebama domaćih kompanija. Na taj način ostvarujemo usku saradnju sa našim korisnicima i kupcima, kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju .

Abias d.o.o. Tešanj

+
Uređaja na lageru
+
Zadovoljnih klijenata
stručnih uposlenika
+
Iznajmljenih uređaja

Ponosni vlasnici

Kompanija smo koja prepoznaje, ulaže i cijeni znanje, inovativnost i rad. Uz dinamične, kreativne i uspješne uposlenike, koji su temelj našeg uspjeha ostvarili smo mnogo toga!

AAA CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

XEROX PARTNERSHIP NAGRADE

Naši partneri

Oni su nam ukazali svoje povjerenje. Šta vi čekate?