Servis i održavanje

ABIAS - ZA ONE KOJI ZNAJU!!!

Zašto je ispravno održavanje opreme važno?

Svaki uređaj za ispravan rad zahtijeva pravovremeno održavanje i povremene popravke. Izuzetak nisu ni kopirni uređaji ni digitalna oprema, pogotovo u uslovima svakodnevnog rada. Kada se pojave smetnje i kvarovi, to direktno utiče na kvalitet poslovanja, bilo zbog kašnjenja u rokovima bilo zbog loše kvalitete dokumenata koji predstavljaju firmu.

Upravo iz razloga što ne želimo dozvoliti da kupovinom uređaja završimo priču sa našim klijentima, organizovali smo servisnu uslugu koju predstavlja tim obučenih i certificiranih tehničara koji Vam stoje na raspolaganju.

ABIAS - Servis

Naš stručni tim certificiranih servisnih inženjera je obučen za brzo i kvalitetno izvođenje svih vrsta popravki, zamjenu rezervnih dijelova i održavanje uređaja iz naše ponude. Servisiranje i održavanje vršimo na licu mjesta kao i u specijalizovanim servisnim prostorijama.

Uz to, korisnicima pružamo garanciju na izvršene usluge. U svakom trenutku na lageru imamo obezbijeđenu potrebnu količinu rezervnih dijelova i potrošnog materijala. Za vašu opremu, u ponudi imamo i ugovore o održavanju kojima osiguravate stalnu ispravnost svojih uređaja.

Brigu prepustite nama

Vaše zadovoljstvo – naša briga!

Kupovinom uređaja kod ABIAS dobijate, ne samo uređaj, nego kvalitet, pouzdanost i inovativno rješenje na tom polju. Također, odabrali ste partnera koji će stojati sa Vama rame uz rame u ostvarenju novih poslovnih uspjeha. Odabirom naše servisne usluge sebi ste osigurali bezbrižan, nesmetan i opušten rad.

Naša servisna i logistička mreža će Vama i Vašem uređaju obezbijetiti blagovremeno otklanjanje problema, kao i isporuku potrebnog repromaterijala i dijelova.

Trebate tehničku podršku?

Imate problem? Pitanje? Naš tim stručnih i obučenih tehničara će Vam pomoći u rješavanju problema!