Najam uređaja

Pay Per Click

Fleksibilnost

Iznajmljivanje uređaja omogućava Vam fleksibilan pristup i dozvoljava da planirate svoje potrebe uz izdvajanje djela sredstava koja biste inače morali utrošiti.

Servis

Podrška i servis su uključeni u cijenu najma uređaja. Ukoliko je potreban rezervni dio - plaćamo ga mi! Ukoliko uređaj nije moguće servisirati ne licu mjesta - mijenjamo ga!

Besplatno održavanje

U cijenu najma uređaja je uključeno i održavanje uređaja. Na taj način uživate u radu uređaja koji je uvijek održavan i garantuje Vam uspješan rad.

Jednostavno plaćanje

Dogovorite plaćanje! ABIAS Vam omogućava da usluge najma uređaja plaćate na mjesečnom nivou ili ciklusu koji Vam odgovara, a sve uz dogovor!

Kvalitet

Uređaji koji su u našoj ponudi su sami vrh kvlitete na polju štampe, a njihova izdržljivost je osobina na koju smo posebno ponosni.

Brzina isporuke

Brza i odgovorna usluga naša su prednost! Vlastiti prijevoz garantuje da ćete imati našu podršku u svakom trenutku!

Zašto iznajmiti printer?

Znate li da najmom uređaja, zapravo, štedite novac? Kako? Tako što su svi troškovi održavanja, servisa i rezervnih dijelova naša briga.

Imate li problem sa printerom – pozovite nas. Pogledati ćemo i riješiti problem baz da nosimo uređaj u naš servis.

Najam uređaja, pa i više . . .

Svaka kompanija je u određenom trenutku imala potrebu za printanjem.

Odgovor na ovu potrebu je ABIAS i naša usluga najma uređaja koja omogućava da svoju potrebu za printanjem riješite brzo, kvalitetno i jeftino.

Kupovina - najam?

Na prvi pogled Vam se čini da je kupovina printera pravo riješenje.

Međutim, kada sagledate benefite najma uređaja shvatiti ćete da je upravo to idealno rješenje za Vas i Vašu kompaniju. Održavanje, servis, toner…sve je to naša briga!

Šta Vi dobijate?

Najam uređaja kod ABIAS podrazumjeva: dostavu i instalaciju uređaja, obuku za Vas i Vaše uposlene, potrošni materijal i redovno održavanje i servis.

Ulaganje – svedeno je na minimum. Dobijate uređaj koji odgovara Vašim potrebama.

Podrška – Kao naš klijent imate prioritet u savjetovanju i servisu.

Implementacija – Odmah po potpisivanju Ugovora o najmu naši tehničari će doći na Vapu adresu i sporučiti i instalirati potreban uređaj.

Imate pitanje za nas?

Imate li pitanja kako Vam ABIAS može pomoći u svakodnenom poslovanju? Imate li pitanja vezanih za našu ponudu? Pošaljite nam e-mail i odgovoriti ćemo Vam u vrlo kratkom roku, ili nas pozovite na +387 32 663 228 svakim danom od 07:30 – 16:00h