Braće Pobrića b.b, 74260 Tešanj, BiH
tel/fax: +387 32 650 819
izaberite jezik:

Zašto je ispravno održavanje opreme važno?

Svaki uređaj za ispravan rad zahtijeva pravovremeno održavanje i povremene popravke. Izuzetak nisu ni kopirni uređaji ni digitalna oprema, pogotovo u uslovima svakodnevnog rada. Kada se pojave smetnje i kvarovi, to direktno utiče na kvalitet poslovanja, bilo zbog kašnjenja u rokovima bilo zbog loše kvalitete dokumenata koji predstavljaju firmu.

Naš stručni tim certificiranih servisnih inženjera je obučen za brzo i kvalitetno izvođenje svih vrsta popravki, zamjenu rezervnih dijelova i održavanje uređaja iz naše ponude. Servisiranje i održavanje vršimo na licu mjesta kao i u specijalizovanim servisnim prostorijama.

Uz to, korisnicima pružamo garanciju na izvršene usluge. U svakom trenutku na lageru imamo obezbijeđenu potrebnu količinu rezervnih dijelova i potrošnog materijala. Za vašu opremu, u ponudi imamo i ugovore o održavanju kojima osiguravate stalnu ispravnost svojih uređaja.

Zahtjev za servis

Za pravna lica: Imate li pitanja kako  Vam ABIAS može pomoći u svakodnenom poslovanju? Imate li pitanja vezanih za našu ponudu?
Pošaljite nam e-mail i odgovoriti ćemo Vam u vrlo kratkom roku, ili nas pozovite na +387 32 650 819 svakim danom od 07:30 – 16:00h
Napomena:Vaši podaci neće biti nigdje sačuvani i koristiti ćemo ih isključivo u svrhu pružanja odgovora na Vaš upit.